Információk

Fontos Információk

Az általunk kiadott árajánlatok minden esetben az általunk megszabott oldalszámozásra vonatkozik, mely alapesetben 1800 karaktert jelent oldalanként, szóközökkel számítva. Amennyiben ettől eltérő mennyiségű és terjedelmű oldalszámra van szükség, kérjük, egyeztess az ügyfélszolgálattal. 

I. Határidő

Az árajánlatban, és az előzetes telefonbeszélgetések során meghatározott határidők minden esetben a mérvadóak, annak utólagos módosítására nincs lehetőség, ezért kérjük, hogy minden esetben olyan határidő kerüljön megadásra, mely biztosan megfelelő lesz. 

Részanyagok egyeztethetőek az íróval, azonban minden esetben előre letisztázott időpontokban. Nincs lehetőség azonnali, SOS részanyagok megküldésére, követelésére, mivel íróink egyszerre több projekten is dolgoznak, így nem tudnak azonnal egy másik projekttel foglalkozni. 

II. Kiegészítő információk kezelése

A dokumentum sikeres elkészülését segítő információkat a megrendelés véglegesítést követő 72 órán belül szükséges eljuttatni a részünkre annak érdekében, hogy az íróink megfelelően készíthessék el a kért dokumentumokat. Amennyiben az idő letelte után kerül módosításra valamilyen formai követelmény, úgy az egyedi elbírálás alá esik, és kiegészítő összeget vonhat maga után.

BSC szakdolgozat esetén maximum 20 hivatkozást biztosít az író.
MSC szakdolgozat esetén maximum 30 hivatkozást biztosít az író.
Amennyiben ettől eltérő számú hivatkozásra van szükség, azt a megrendelésnél szükséges jelezni.

III. Szubjektivitás

A megrendelő az előleg, avagy teljes összeg befizetésével elfogadja azon tényt, miszerint az általa kért dokumentumot egy harmadik személy írja, saját szavaival, saját meglátásai szerint. Ebből kifolyólag okozott kellemetlenségekért nem tudunk reklamációt elfogadni. 

IV. Javítás

Minden általunk kiadott árajánlat tartalmaz egyszeri javítást az elkészült projektmunkával kapcsolatban. Azonban az ingyenes javítás nem terjed ki a már meglévő tartalom kibővítésére, annak drasztikus változtatására. Az árajánlatban foglalt javítások lehetnek: stilisztikai hibákból eredő javítások, bekezdések variálásai, a követelményrendszer nem teljesítéséből eredő hibák. Azonnali és SOS javításokat nem, vagy csak felár ellenében áll módunkban vállalni!