en-Miért TE vagy a legfontosabb?

18/10/2022

Kicsit még a nyárban, félig már az új tervek közepette találhatod Magad...Túl hirtelen indul az aktív szezon. Tele vagy tervekkel, célokkal, de nem tudod merre indulj el? 

Ne aggódj, sokan, sőt rengetegen vagyunk így ezzel. Szeretnénk ezt is azt is, mindent IS megvalósítani, de ugye mindent egyszerre nem lehet, sőt mondok valamit: nem is kell.

Munka, karrier, gyakorlati hely, BSC, MsC képzés, esetleg PhD, jogsi, autó, lakás, párkacsolat, külföld, belföld, sport, hobbi, régi barátok, új barátok. Majdnem mindegy hol állsz, ugyanazt érezzük.

Szeretnénk megágyazni egy jobb, minőségibb életnek. Fontos, hogy tudj priorizálni és sorrendet felállítani, és az is nagyon fontos, hogy számba vedd a jelenlegi erőforrásaidat, amiből gazdálkodhatsz.

Kulcs: önismeret! Ismerd meg a saját - de tényleg saját - vágyaidat, kérdezd meg magadtól, hogy mi az amit TE szeretsz, mi az ami téged boldoggá tesz. Sok életterület van, ahol ezt az önismereti munkát végre kell hajtanod és reális célokat kitűznöd, majd lépcsőfokonként, nagy kitartással megvalósítanod. Mi abban tudunk Neked segíteni, hogy a TANULMÁNYAIDBAN és a KARRIERÉPÍTÉSBEN hogyan igazodj el, mi alapján érdemes dönteni és hogyan legyél maximálisan motivált abban amit csinálsz.

Tudunk segíteni Neked:

- kitalálni, hogy milyen tanulmányokat érdemes folytatnod

- ha már elkezdtél egy képzést, azon belül milyen szakirányt válassz

- ha mér elkezdtél egy képzést, jobban megérteni, hogy mire számíthatsz a munka világában az itt szerezhető végzettséggel

- hogyan tudsz váltani, ha elhamarkodottan döntöttél a tanulmányaid során bármilyen fázisban

- hogyan tudsz egy képzést sikeresen befejezni

- a képzés befejezése milyen új kezdeteket jelent az életedben

Ha ez az utolsó féléved a képzésen belül:

- konzultációval aktívan segítjük a tanulmányaidat

- technikailag is

-a ZH-kra, vizsgákra való felkészülésben is segítünk

- államvizsga tételek kidolgozásában és azoknak megtanulásában

- szakdolgozati témád kiválasztásában és kidolgozásában

- szakdolgozati védésedben

Mi a Konzulens.com-nál azt preferáljuk, ha alapvetően Te vagy a főszereplő, mi csak a támaszaid és segítőid legyünk. Neked kell értened és szeretned azt amit csinálsz, és mi ehhez maximálisan hozzájárulunk.

Bármilyen is a jelenlegi helyzeted, mindenhonnan van kiút és minden célt el lehet érni! Ezt fontos, hogy tudd.

Mi Veled vagyunk a pályán. Ha úgy érzed elakadtál vagy el sem tudsz indulni, akármilyen szinten vagy, akármi a probléma, mi SEGÍTÜNK.

Ha úgy érzed érvényes Rád bármi, ami ebben a cikkben szerepelt, akkor írj nekünk pár szóban, hogy miben tudunk segíteni.