Gy.I.K

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Ez nem csalás?

Nem. A szakdolgozatod elkészülésével kapcsolatban senki sem tiltja meg, hogy igénybe vegyél segítséget. A segítséget egy korrepetálásnak kell értelmezni, Te ezért a szolgáltatásért fizetsz. Ez ugyanolyan, mintha különórát vennél valamilyen tárgyból. A Felhasználási feltételekben rögzítve vannak a szolgáltatásra vonatkozó irányelvek. Ha további kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat, aki készséggel áll a rendelkezésedre.

2. Van-e garancia a kért dolgozatra kapott érdemjegyre?

Nem, ilyen garanciát nem vállalunk. Azonban arra igen, hogy a kapott anyag minőségére vonatkozóan élhetsz panasszal, ha ez a sajnálatos eset előfordulna - mint ahogy bármely szolgáltatás esetén lehetséges, bár szerencsére nagyon ritka. Ebben az esetben panaszodat legkésőbb 3 napon belül elbíráljuk, és ha úgy találjuk, hogy jogos, akkor részben, vagy teljes egészében visszakapod a megbízási díjat.

3. Előre kell fizetni a megbízási díjat?

Nem, előre csak egy előleget kell fizetni (kivéve 30 000 Ft vagy az alatti megrendelések esetén), ami 30-50% - esetenként egyedi elbírálás alapján. A munka akkor kezdődik el, ha az előleg összege beérkezik. A teljes megbízási díjat a munka elkészültekor kell csak kifizetni, ezt pedig előre jelezzük Neked.

Csak abban az esetben küldjük át a teljesen elkészült anyagot, ha a teljes megbízási díj beérkezett már a számlánkra. Ha éppen hétvége jön, de neked még is szükséged lenne az anyagra, akkor lehetőség van arra, hogy a bizonylat másolatát megküldd részünkre, így pedig ki tudjuk Neked küldeni az anyagot.

4. Van-e személyes találkozási lehetőség az íróval, vagy az ügyfélszolgálattal?

Nincs. Nem tartunk fenn személyes ügyfélszolgálatot, illetve az író és Te közted is adatvédelmi okokból tilos a személyes adatok cseréje, vagy a találkozás. Ez mindkét fél részéről előnyös, hiszen egymás személyazonosságának ismerete csak bonyolítaná a szolgáltatást. Az író és a megrendelő anonim módon tud kapcsolatot tartani. Az ügyfélszolgálatot biztosan el tudod érni telefonon a nyitvatartási idejében, vagy e-mail formájában. A dokumentumok cseréje kizárólag elektronikus úton történik.

5. Hogyan védjem meg a dolgozatomat, ha segítséggel készült el?

Erre több nagyon jó lehetőség is van!

  • Szakdolgozati konzultáció: Az író onlin beszélgetés keretén belül felkészít Téged az anyagból. A Konzultációkat csomagban is lehet kérni, alkalmanként egy-egy óra időtartamban. Ezekre az időpontokra javasolt Neked is felkészülni a kérdéseiddel, hogy az író a beszélgetés során meg tudja őket válaszolni.
  • Védőkérdések kidolgozása: lehetőség van arra is, hogy az iskolától kapott védőkérdéseket az író megválaszolja Neked, illetve segítséget tud nyújtani a védéskor kapott kérdések kidolgozásában, beillesztésében.
  • Prezentáció védéshez: Az író elkészít neked egy 12-15 diából álló prezentációt, amit a védéskor használhatsz. Természetesen készít Neked minden diához magyarázatot, hogy tudj róla beszélni a kért időtartamban.

Ezekkel a kiegészítő szolgáltatásokkal biztosan menni fog a dolgozat védése, részletekért keresd az ügyfélszolgálatot, vagy nézd meg a szolgáltatásainkat.

6. Angol nyelvű anyag készítésére is van lehetőség?

Igen. Angol nyelvű szakdolgozatra, beadandóra, összefoglalóra, prezentációra egyaránt van lehetőség. Kérd árajánlatunkat!

7. Kik a cég írói?

A cég írói kizárólag diplomás szakemberek, sokféle tudományterületről. Minden megrendeléshez az adott tudományterületen diplomázott szakmai írót biztosítjuk Neked. Csak az dolgozhat nálunk íróként, aki nem csak hogy szakmájában jó, hanem íráskészsége és előadáskészsége is megfelel a Konzulens.com követelményeinek. Minden írónk gondos szakmai és konzulensi felvételi eljárási folyamaton megy keresztül.

8. Mikor léphetek kapcsolatba az íróval?

Az író fog Téged megkeresni, miután mi megbíztuk őt a megrendelésed teljesítésével. Ez 1-3 napot vesz igénybe a Munkára fizetett előleg beérkezésétől számítva.

9. Hogyan garantálják nekem a plágiummentességet?

Minden anyag, amit egy író elkészít, egy, az iskolákban is használt plágiumszűrőn megy keresztül. Ha az eredmény 10 %-nál nagyobb egyezőséget mutat bármely, már korábban publikált vagy létező dokumentum tartalmával, abban az esetben az írónak visszaküldésre kerül javításra. Ha Hozzád olyan anyag érkezik, ami 10%-nál nagyobb egyezőséget mutat bármilyen korábbi dokumentummal, abban az esetben, igényelhetsz azonnali javítást, vagy a megbízási díj visszafizetését. Ezt a cégünk garantálja Neked!

10. Kaphatok-e kedvezményt több megrendelés esetén vagy, ha másnak ajánlom a szolgáltatást?

Igen. Mindkét esetben kaphatsz kedvezményt a saját megrendelésedből, ennek mértéke egyedi. Mindenképp jelezd, ha valaki általad ismerte meg a Konzulens.com szolgáltatást, mert ekkor Te mindenképp 10% vagy afeletti kedvezményt kapsz saját megrendelésedből. Egyéb kedvezmények is kaphatóak egyedi igények szerint.

Ha maradt bármilyen kérdésed, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!